Om Beans in Cup

Vi er en leverandør av kaffe og andre varme og kalde drikker til arbeidsplasser. Vår fokus er å levere god smak, høy servicegrad og miljøvennlige løsninger.

Vi tar kaffe på største allvor

Vi tar kaffe på største allvor

Beans in Cup ble etablert gjennom ett sterkt ønske om å tilby alle kontor og arbeidsplasser den absolutt beste kaffen på jobben.

Idag er Beans in Cup en av Sveriges ledende aktører av kaffe på kontor og arbeidsplasser, og vi har de samme mål for den Norske virksomheten også. I alle markeder vi er etablert, skal vi streve etter målet om den beste kaffen med den beste service. Vi brenner for smak, vi skal aldri gi oss på service, og vi har miljø og bærekraft som en viktig rettesnor. Vår kunnskap om kaffe, kaffebrenning, maskinbygging samt kundens krav og preferanser, er hva som skal gjøre oss til den beste kaffeleverandøren i markedet. I tillegg har vi lagt mye ressurser i å kunne tilby vannløsninger av god kvalitet og design, slik at løsningen er komplett.

Ska det være så vanskelig å levere god kaffe til arbeidsplasser?

Vi har jobbet med god kaffe på jobben siden starten av det man kan kalle kaffebransjen. Med lang erfaring har vi blitt eksperter på kaffe, kaffemaskiner og bærekraft. Vår kunnskap og service skal sørge for at hver kunde får den beste opplevelsen mulig å gi, med fode smaker og riktig oppfølging.

Beans in Cup ble etablert i 2017 i Sverige, gjennom sammenslåingen av tre veletablerte kaffeselskap, Kaffebönan Handels AB, inCup AB och Beans AB. Masse erfaring slått sammen til ett selskap! Erfaring og historie var også ett viktig kriterium når vi tok steget videre inn til Norge, der Kaffe og Vann ble det første selskapet i Beans in Cup i Norge. Kaffe og Vann (tidl. EVI) har eksistert siden 1978, og er sannsynligvis ett av Norges eldste selskaper i kaffe og automatbransjen. Dette føltes helt rett i forhold til vår strategi, og vi ser sammen til å utvikle våre produkter og konsepter videre under samme paraply. Totalt omsetter vi i dag for ca 375 millioner, og er over 200 ansatte totalt i konsernet.

Våre prioriteringer

Smakfult

Smakfult

Vi er eksperter på smak. Hemligheten er at du som kunde bestemmer hva du mener er den beste kaffen. Når du forteller det til oss, og vi møter dine krav, da blir vi den beste kaffeleverandøren.
Miljø og bærekraft

Miljø og bærekraft

God kaffe blir bedre om den er tatt frem til koppen på en måte som er bærekraftig for miljø og mennesker. Våre kunder skal vite at de bidrar ved å velge Beans In Cup.
Engasjert og aktive

Engasjert og aktive

Vi jobber aktivt med å ligge i forkant når det gjelder maskiner og teknologi, kaffe, sertifiseringer og miljøinitiativ. Hvis vi ikke vet, finner vi det ut!
Personlig

Personlig

Vi skal gi plass for mennesker i vår verden til å utvikles og trives på jobben. Det vi har felles, er at vi brenner for å gjøre våre kunder fornøyd. Vi skal levere mer enn hva kunden forventer.

Bli en del av Beans in Cup

Vil du være med og bidra til bedre kaffe på arbeidsplassen? Da passer du kanskje inn i vår glade gjeng.