Smak

Smaksoplevelsen er det viktigste for oss i Beans in Cup. Hvis vi ikke kan levere den smaken kundene er fornøyd med, har vi ingenting i kaffebransjen å gjøre. Vi leverer derfor alltid løsninger med en smaksgaranti.

Hvordan får men til en riktig god kaffe på arbeidsplassen?

Hvordan får men til en riktig god kaffe på arbeidsplassen?

Vi jobber daglig med å kvalitetsikre god smak i alle våre kaffemaskiner, og oppskriften er absolutt ikke hemmelig. Hvor godt kaffen smaker defineres av flere ulike faktorer: Vannkvalitet, kaffesort, brenningsgrad, kaffemaskin, og hvordan maskinen er innstilt. Alt dette skal tilpasses deres preferanser. Under kan du se hvordan vi går frem for å kvalitetssikre smaken på din kaffe.

Smakseksperter

Det er dere og ikke vi, som bestemmer hva som er god kaffe.

Smakseksperter

Våre baristautdannede spesialister stiller inn maskinene etter deres ønsker og smak. Skulle preferansene endres etterhvert, kommer vi tilbake og tilpasser igjen. Alt forå gi dere den beste smaksopplevelsen hver gang.

Bredt kaffesortiment

Bredt kaffesortiment

For å kunne lage en god kopp kaffe, er kaffetypen veldig viktig. Vi i Beans In Cup jobber derfor med flere kvalitetsleverandører. På den måten er vi sikret ett bredt utvalg, for å møte deres personlige preferanser.

Det er dere som velger hvilken kaffesort som benyttes i deres maskin. Vi gir gjerne råd, og kan komme med tips ut fra deres smakspreferanser. Vi er opptatt av miljø og bærekraft, og blir ekstra fornøyd hvis dere ønsker en sertifisert kaffe. Da tar vi vare på både mennesker og miljø. Det er faktisk slik at vi ikke tar inn kaffe i vårt sortiment, som ikke har en form for tredjeparts sertifisering. Vi tester til og med kaffen hos oss, før vi beslutter om den skal få plass i sortimentet eller ikke.

Maskiner som ikke er skikkelig rengjort inni, brygger ikke god kaffe. Grundig rengjøring inngår derfor i vårt serviceprogram. Dette sikrer at kaffen smaker like godt hver gang.

Kaffeskolen

På Beans in Cup elsker vi å prate kaffe. Det er viktig å kjenne igjen god kaffe, derfor utdanner vi oss i kaffefaget, og deler gjerne vår kunnskap med våre kunder.

Vil du og dine kolleger få mer kunnskap om kaffe?

Våre smakseksperter tilbyr kurs i kaffe for din bedrift.