Drift

For at vi skal kunne leve opp til vår avtale med dere som kunde, har vi foksuert på kvalitet i alle ledd. Smak og teknikk skal spille sammen. Dette betyr at vi arbeider for å tilby de beste råvarer i de beste maskiner, ivaretatt av de dyktigste teknikere og smakseksperter.

Det finnes ingen kaffesituasjon vi ikke kan løse.

Det finnes ingen kaffesituasjon vi ikke kan løse.

Å skape den beste kaffeopplevlesen er det vi jobber for. Derfor er vår første prioritet at du får din kaffe slik du ønsker den, når du ønsker den.

I våre serviceavtaler kan vi tilby oppmøtegaranti ved eventuelle feil på maskin, din kaffe sendes umiddelbart etter at vi har mottatt bestilling, og du som kunde skal alltid kunne ha oversikt over dine maskiner og avtaler.

Slik garanterer vi driften

Riktig maskiner

Riktig maskiner

Unasett hvilken kaffemaskin du velger fra oss, kan vi love høy kvalitet . Vi tar inn maskiner fra kjente leverandører i Europa, som vi har arbeidet med lenge. Dette gir både deg og oss trygghet for kvalitet. Alle maskinene er valgt for å tilfredstille krav til kaffe på arbeidsplasssen, og for å kunne brygge hver kopp med samme kvalitet.
Eksperter på teknikk

Eksperter på teknikk

På Beans in Cup har vi kunnskapsrike teknikere som alle har fått utdannelse på maskinene vi leverer. Service leveres av egne ansatte, ikke underleverandører. Hvis noe skulle gå galt med din maskin, er våre teknikere aldri langt unna.
Oppmøtegaranti

Oppmøtegaranti

Ved eventuelle feil på din maskin, garanterer vi at vi er på plass i henhold til den tiden vi har avtalt. Har du en serviceavtale med oss, skal du ha trygghet for at du får den prioritering du har krav på.