Den gode kaffen

Vi brenner for smak, vi skal aldri gi oss på service, og vi har miljø og bærekraft som en viktig rettesnor. Vi skaper en bedre kaffeopplevelse, i dobbel betydning.

Slik velger dere rett kaffeløsning

Deres behov er avgjørende

Deres behov er avgjørende

Alle har ulike krav, ønsker og smakspreferanser omkring kaffe på jobben. Vi gjør derfor en ordentlig behovsanalyse sammen med dere for å finne den riktige løsningen for din virksomhet.
Valg av maskin og kaffe

Valg av maskin og kaffe

Dere er hjertelig velkommen til vårt showroom for å prøve ut kaffemaskiner og kaffesorter. Vi kan også stille ut en maskin hos dere slik at dere får testet ut løsningen. Vår smaksekspert stiller inn smaken, og dere gjør en vurdering.
Smaksgaranti

Smaksgaranti

Når vi installerer deres maskin gjør vi justeringer sammen med dere igjen. En av våre smakseksperter er på plass, og vi drar ikke derfra før dere er 100% fornøyd med smak!
Oppfølging

Oppfølging

Vi vurderer jevnlig vår leveranse til dere, og forsikrer oss om at dere er fornøyd med smak og service. Behøver dere rådgivning skal vi alltid være tilgjengelig.

Smaksgaranti

Smak er personlig, og det er du som bestemmer hva som er godt.

Smaksgaranti

For oss skal smak alltid være viktigst. Vi elsker kaffe, og gjør alt for at dere kunder skal like den kaffen vi leverer. Vi skreddersyr derfor alle leveranser. Dere bestemmer hva som er godt, og vi serverer akkurat den kaffen dere liker best. Våre utdannede smakseksperter stiller inn deres kaffemaskin for optimal smak og lar dere ta beslutningen. I Oslo og omegn har vi i dag 5 personer ansatt med Barista utdannelse; en trygghet for smakskvalitet!

 

Service for din kaffemaskin

Du skal kunne drikke god kaffe på jobben hver dag, derfor arbeider vi kontinuerlig med å forbedre din kaffeopplevelse.

Service for din kaffemaskin

Vi sørger for at din kaffemaskin alltid fungerer, og at du ikke går tom for kaffe. Vi tilbyr oppmøtegaranti ved feil, miljøsmarte leveranser, fleksible avtaler og enkel bestilling av råvarer og service.

 

Drikk kaffe med bedre samvittighet

Hver kopp kaffe som våre maskiner brygger, skal gi førsteklasses smak med minimal negativ miljøpåvirkning per kopp.

Drikk kaffe med bedre samvittighet

Beans in Cups virksomhet skal ikke drives på bekostning av samfunnet! Ved å velge riktig kaffeleverandør, kan du faktisk være med å påvirke miljøet i riktig retning. Vi er dessuten engasjert i sosiale og økonimske spørsmål som ikke bare handler om kaffe, men som angår oss alle.